FILIT
Obsah
Chronológia
Registre
Diskusia
Správa
Reakcie
Posielanie

Re: Levitácia skutočnosť či fantasmagória ?

Poslal(a) Jozef dňa 23. Apríla 2005 o 20:18:12:

Ako reakciu na: Re: Levitácia skutočnosť či fantasmagória ? autora Dano zo dňa 04. Marca 2005 o 18:34:58:

Chcem sa zapojit do vasej debaty, precital som si vsetky prispevky, niektore menej pozorne. Ja sa na to pozeram ako clovek, ktoremu sa to prihodilo. Vraciam sa k tomu, casto sa o to pokusam, s vacsim ci mensim uspechom. Mam uz 55 rokov a v zivote som uz vsetko mozne prezil, nezalezi mi na tom, aby som bol zaujimavy, a pod.
Ze sa to da, som zistil raz, asi pred dvanastimi rokmi. Manzelka vtedy navstevovala intenzivny jazykovy kurz, kde vyucovali jazyk v hladine alfa. Ani som nemal predstavu, co to je. Doma mi to vysvetlila a ja som sa raz po obycajnom pracovnom dni pokusil vecer pred spanim uvolnit podla jej navodu. Lezal som vo svojej posteli a postupnesom sa snazil upokojit, uvolnit svalstvo na celom tele, mysliet na nieco prijemne. Opakoval som to niekolko krat, nevedel som sa dobre sustredit. Nakoniec sa mi to asi podarilo, lebo zacal som mat pocit, ze necitim svoje telo, iba som vnimal jeho vahu, ako som lezal na posteli.Postup uvolnenia som si este zo dva krat zopakoval a v podvedomi som sa tesil, ze ak to bude fungovat, tak sa konecne poriadne vyspim a oddychnem si, pretoze ja som velmi energicky a cinny clovek a niekedy z toho citim unavu.
Postupne som prestal vnimat aj vahu svojho tela a v urcitej chvili sa mi zazdalo, ze sa vznasam nad postelou. Lenze ked som si to uvedomil, znova som mal pocit ze to tak nie je a ja lezim na posteli. Skusil som sa znova uvolnit a po niekolkych pokusoch to znova prislo. Vznasal som sa nad postelou, nemohol som to nijako ovladat, ani sa pohybovat ziadnym smerom. Potom som z toho precitol a vsetko skoncilo. Precitnutie bolo, ako keby som bol padol z urcitej vysky, mozem to odhadnut tak pol metra. Na druhy den rano som nechcel tomu ani verit. Po nejakom case som to skusil znova, celkom umyselne a vedome. Od toho casu sa mi to niekolko krat podarilo. Raz som dosiahol aj to, ze som sa zacal pohybovat, no este aj dnes smer pohybu dostatocne neovladam. Casto vidim svoje telo ako keby som bol mimo neho, zhora. Niekedy sa mi stava ze namiesto lietania jednoducho zaspim. Najlepsie sa mi to dari pri zapade slnka, ked su cervene zore, ale uz je vonku tma. Len raz sa mi to podarilo cez den a to bolo vynimocne, pretoze sa mi pokusilo vzniest sa do pomerne vekej vysky, mozno 50 metrov a letel som ponad luku blizko nasho domu, kde byvame. Z hora je uzasny pohlad, to mi verte. Pritom clovek ani nemysli na to, ze jeho lietanie je proti vsetkym fyzikalnym zakonom.
Poprosil by som Vas, kto ma podobne zazitky aby pridal prispevok, co si o tom mojom lietani mysli, urcite o tom viete viac, ako ja. Dakujem.


Reakcie




Posielanie reakcie

Meno:

E-Mail:

Vec:

Komentáre: